Aktiviteter

All informasjon ang aktivitetene vil bli sendt ut på sms i god tid før aktiviteter starter

Shoppingtur 11:00

Bli med på shopping  i herlige Kristiansand.

Uansett om du foretrekker å vandre gjennom sjarmerende gater eller handle i større kjøpesentre, tilbyr Kristiansand et variert shoppingmiljø som vil tilfredsstille enhver shoppingentusiast.


Pris: 100
 - inkluderer bobler

Båttur og bobler 11:00

Bli med på en nydelig båttur i Kristiansand nydelige skjærgård. 

Skap uforglemmelige minner med dine nærmeste venner på en båtopplevelse! På denne reisen vil du oppleve den ultimate kombinasjonen av eventyr og avslapning, mens du seiler ut på vannet sammen med dine venner. 
Det blir servert bobler på turen.
Kle deg etter været.

Pris: 400 

Opplev sørlandsnaturen  11:00

Tur i naturskjønne omgivelser i området omkring Kristiansand sentrum. Vi går fra Caledonien Hotel, gjennom byen og opptil Baneheia. Baneheia har lysløyper og badevann. Om du er i humør til å vandre rundt i, samtidig som du blir litt mer kjent i Sørlandsperlen, er dette aktiviteten for deg. 

Pris: Free like a bird

Zumba på morgenen 09:00

Bli med på den ultimate dansefesten - Zumba-økten sammen med LC09s spreke Ninette! Stig inn i en verden fylt med puls og energi, hvor du kan danse deg i form og samtidig ha det utrolig gøy. Opplev gleden ved å bevege deg til pulserende rytmer. Ninette vil lede deg gjennom en fortryllende reise, der du mister deg selv i musikken og glemmer at du trener.

Vi lover masse endorfiner.

Pris: Free like a bird

Denne aktiviteten kan kombineres med andre aktiviteter

Feddie Ocean distillery heier på damer som tør, vil og får det til. LØRDAG 16:00

Med sin ambisiøse destillerivirksomhet har de fått med seg over 900 kvinnelige investorer.

Et feiende flott whiskydestilleri på Fedje, en liten øy utenfor Bergen og prisvinnende gin og akevitt i en mannsdominert bransje. I november kommer Feddies hovedprodukt, som er single malt whisky.

Som en ekstra «bonus» på Ladies in The City-helgen vil Feddie presentere sitt fantastiske nettverk og fortelle hvorfor kvinner bør investere. Vi får en deilig smaksprøve på gin.

Vi håper Feddie vil inspirere dere til «sisterhood» for både resten av kvelden og livet.

Inspirerende foredrag med smaksprøve – vel møtt!

Endringer kan forekomme.